SWA Awards 2020: Pre-Jury – TV Shows

Our Pre-Jury for SWA Awards 2020 who have assessed the entries in the Television Shows comprises eminent screenwriters like Debashish Irengbam, Supavitra Babul,  Jyoti Sekhri and Archana Joshi.

These awards will be the most coveted and prestigious awards for writers in India. SWA Awards 2020 to be held on September 27th, 2020.

टेलेविजन कैटेगरी में एसडबल्यूए अवार्ड्स 2020 की प्री-ज्यूरी में देबाशीष आइरैंगबैम, सुपवित्र बाबुल, ज्योति सेखरी और अर्चना जोशी जैसे प्रसिद्द स्क्रीनराइटर शामिल हैं। 

एसडबल्यूए अवार्ड्स 2020 देश में फिल्म टीवी और वैब माध्यमों के लेखकों और गीतकारों के लिए सबसे सम्मानित पुरस्कार हैं। समारोह की तारीख है: 27 सितम्बर 2020|

Archana Joshi

Archana Joshi has written the screenplay for TV shows like Aan, Kabhi Sautan Kabhi Saheli (100 episodes), Kya Hadasa Kya Haqiqat, Kahin Toh Hoga and many others. In 10 years of her career, she has written dialogues for 25 shows and has started writing for Zee Marathi from 2013.

अर्चना जोशी ने आन, कभी सौतन कभी सहेली (100 एपिसोड), क्या हादसा क्या हक़ीक़त, कहीं तो होगा जैसे कई टीवी शोज़ का स्क्रीनप्ले लिखा है। अपने 10 साल के कैरियर में उन्होंने 25 शोज़ के डायलॉग लिखे और 2013 से ज़ी मराठी के लिए लिखना शुरू किया।

Debashish Irengbam

Debashish Irengbam is a Mumbai-based scriptwriter and novelist. He has written episodes for popular TV shows such as Adaalat, Dil Dostii Dance, Gumrah, to name a few. He is also the author of three novels – Me, Mia, Multiple; Charlie Next Door; Tune for the Dead (co-authored) published by HarperCollins Publishers India.

देबाशीष आइरैंगबैम मुम्बई में स्क्रिप्टराइटर और नॉवलिस्ट हैं। उन्होंने अदालत, दिल दोस्ती डांस, गुमराह जैसे कई शोज़ के एपिसोड लिखे हैं।  उनके तीन नॉवल हार्पर कॉलिंस पब्लिशर्स इण्डिया द्वारा प्रकाशित हो चुके हैं – मी मिया मल्टीपल, चार्ली नैक्स्ट डोर, ट्यून फॉर द डैड (सह-लेखक)।

Jyothi Sekhri

Starting off with co-writing 500 episodes of the TV show Saath Nibhana Saathiya, Jyothi Sekhri has also written for the shows like Dhoond Legi Manzil Hamein, Tamanna, Mere Rang Mein Rangne Wali, Bhagyalaxmi/Saubhagyalaxmi , Woh Apna Sa, Roop – Mard Ka Naya Swaroop and Santoshi Maa Sunaiye Vrat Kathaiye. Presently writing for the show Tu Patang Main Dor for Zee Punjabi.

साथ निभाना साथिया के 500 एपिसोड के सह-लेखन से शुरआत करने वाली ज्योति सेखरी ने ढूंढ लेगी मंज़िल हमें, तमन्ना, मेरे रंग में रंगने वाली, भाग्यलक्ष्मी / सौभाग्यलक्ष्मी, वो अपना सा, रूप – मर्द का नया स्वरुप, संतोषी माँ सुनाये व्रत कथाएं।  फिलहाल वे ज़ी पंजाबी के शो तू पतंग मैं डोर के लिए लिख रही हैं।

Supavitra Babul

Supavitra Babul is senior consultant and creative producer at Swastik Productions. He is the director and co-writer of the film Bitoo Boss and has been director and producer to many TV shows like Coke Studio, Fame Gurukul, K 4 Kishore, Savdhaan India, Gumraah , Saregama 2010 and many more.

सुपवित्र बाबुल स्वास्तिक प्रॉडक्शंस के वरिष्ठ सलाहकार और क्रिएटिव प्रड्यूसर हैं। वे फिल्म बिट्टू बॉस के निर्देशक और सह-लेखक भी हैं।  वे कोक स्टूडियो, फ़ेम गुरुकुल, के 4 किशोर, सावधान इण्डिया, गुमराह, सारेगामा 2010 जैसे कई टीवी शोज़ के निर्देशक और प्रड्यूसर रहे हैं। 

Address

Screenwriters Association
201-204, Plot No. B-29,
Off New Link Road,
Opposite City Mall,
Andheri West,
Mumbai, Maharashtra 400053

Contact 

Sanchit Dahake: 9766138221
(Between 11am – 7pm)

E mail

Get In Touch

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube